TRAININGEN & WORKSHOPS

Ons uitgangspunt is dat de meeste mensen doeners zijn en doeners leren door te ervaren. Onze trainingen en workshops zijn hier dan ook op ingericht en leiden vooral tot bewustwording en inzicht. Dit is de eerste aanzet tot het verinnerlijken van 'nieuw' gedrag. Het intrainen van Theorie is een belangrijk en intergraal onderdeel van het ervarend leren. We zetten theorie in daar waar er behoefte aan is en brengen het tot leven om het inzichtelijk te maken.
Onze belangrijkste middelen zijn film en theatrale werkvormen

Stacks Image 606
Zowel Rob als Marc hebben ruime ervaring als co-trainer en trainingsacteur. Rob is tevens geschoold in DramaTechnieken

Stacks Image 493
Proluder vormt samen met vijf andere trainers en trainingsacteurs het collectief ActingTime. Met elkaar is continuïteit voor opdrachtgevers gewaarborgd. Eén van de speerpunten voor dit collectief is onderwijs

Stacks Image 527
Als theorie tot leven wordt gebracht, wordt het een ervaring. En een ervaring blijft langer hangen.

Soorten trainingen

Proluder heeft meegewerkt aan vele trainingen. Van leiderschap tot verzuim. Van agressie tot veiligheid. Van de Kunst van het Aanspreken tot situationeel Leiderschapstrainingen. Als trainers, co-trainers of trainingsacteurs. Overal waar gedrag de basis is, zijn wij in staat om levendige en interessante trainingen aan te bieden. Van intensieve kleine groepen tot grote groepen medewerkers.
Rollenspelen, regietheater, psychodrama, we passen toe wat op dat moment nodig is om bewustwording en verandering te weeg te brengen.