Kunst van het Aanspreken
Uit onze eigen praktijk hebben we aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is om elkaar aan te spreken en welke invloed dat heeft op voor ons belangrijke zaken als de werksfeer, het vertrouwen, de energie, de creativiteit en - niet in de laatste plaats - op onze marges. Als dat bij een klein bedrijf als het onze al van groot belang is, dan zijn de effecten bij een groter bedrijf haast niet te meten.
Het pakket
Kunst van het Aanspreken” bestaat uit diverse modules, is geheel toe te snijden op de situatie ter plekke en stellen we in overleg met u samen. Van een voorstelling waarin we deelnemers een spiegel voorhouden tot workshops waarin inzicht en vaardigheden vergroot worden. Van het ontdekken van de eigen Aanspreek-stijl tot het uitvoeren van complimentendagen. Van een kleine impuls tot een complete cultuurverandering.

Zichtbaar maken wat voelbaar is

Stacks Image 36
Stacks Image 38
De voorstelling “Hard En zacht”

Twee collega’s in een verhelderende en confronterende voorstelling over Aanspreken. Verward in hun overtuigingen, onbegrip voor elkaar en interpretaties proberen ze elkaar en het publiek duidelijk te maken, dat hun aanpak de beste is. Beiden stranden in hun pogingen om effectief te zijn en een langer termijn resultaat te boeken. Pas als een van de twee durft los te laten en ander gedrag uitprobeert ontstaat er beweging. Deze interactieve voorstelling, aangepast aan de doelgroep, bestaat uit vaste onderdelen en korte scènes. Hierdoor zeer herkenbaar voor de toeschouwer. Mogelijk met aanvullende workshops waarin een ieder zijn favoriete manier van Aanspreken vindt.

Met twee benen op de grond, kom je niet vooruitBroodje Aanspreken
(en andere workshops)
Proluder heeft een grote plank met werkvormen, theorieën en inzichten om de voor u passende workshop vorm te geven (alleen of in samenwerking met zeer ervaren partners). Workshops gebaseerd op bewustwording en/of vaardigheden.
Met "
Broodje Aanspreken" komen we tijdens en rondom de lunch langs om samen met een aantal deelnemers te werken aan bestaande casussen. Kort, krachtig en leuk, zonder dat we het resultaat uit het oog verliezen.